top of page

een honden- en een kattenhuis


Onze honden en katten kunnen niet bij elkaar. Dat is jammer, maar we zijn eraan gewend.

Het huis en het erf zijn twee aparte dieren-gedeeltes. Links wonen de honden, rechts de katten.


Dat geldt ook voor de twee huizen op ons erf. Het grote huis is voor de honden en het kleine voor de katten. Sinds kater Benjamin er niet meer is, nemen steeds meer katten hun intrek in het kleine huisje, dat tevens mijn werkhuis is. Ik word hier intussen bedolven onder de katten. Ze zitten op mijn bureau, de tafel, de stoelen en het aanrecht. Heel gezellig dus. Klanten ontvangen kan niet meer, maar dat gebeurde toch al bijna nooit. Daarvoor ga ik het land in.


Onze prachtige Mica is graag buiten, maar tegen de avond gaat ie koninklijk op het vloerkleed liggen. Hij wacht tot ik in de luie stoel ga zitten. Dan komt ie op schoot. Samen met Weide, Cato, Kneup en Jelle. Ze passen eigenlijk niet op mijn schoot en ik denk dat ik hier maar een bankje neer moet zetten, dan passen we er allemaal op.

23 september 2023, zaterdag

Comentarios


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page