top of page

groen, geur en stenen


Eindelijk wat regen de afgelopen dagen. De bomen en struiken worden nu nóg sneller groen en het ruikt heerlijk. De ene na de andere struik komt in bloei. De sering is deze eerste weken aan de beurt. Het zal maar kort duren, dus we genieten er volop van. Het hele erf ruikt naar sering. Ollie en Vrouw Holle hebben weinig oog voor al die pracht, hun snuiten zijn meestal naar de grond gericht.

Vandaag is de bestrating hersteld die nog open lag van de vervanging van de hemelwaterafvoer. Bij de voordeur van de dames Jip en Janneke ligt nu ook steen, zo krijgen we geen moddervoeten meer als we naar binnen gaan. Nu is het wachten op de aanleg van glasvezel. Als dat er ligt, gaan we een groot deel van het erf opnieuw laten bestraten.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page