top of page

opruiming


De werkplaats was al een hele poos aan een opruimbeurt toe. Vandaag hebben we een container laten komen en daarna hebben Jan en ik de werkplaats leeggehaald en de meeste spullen weggegooid. Op het erf hebben we nog wat hokken en andere losse dingen verwijderd. Morgen wordt de container al weer opgehaald, zodat we er met kerst toch nog een beetje knap bij zitten. Niet alles paste in de container, dus gaan we morgen nog wat spullen naar de stort brengen. In de werkplaats kunnen we het hooi en stro nu beneden opslaan. Dat is veel makkelijker dan op de hooizolder. Bovendien kunnen we in een bijna lege werkplaats de eieren van kippen en eenden beter vinden. Door de hulp van Jan en Ina raken we weer een beetje op orde. Dat is een fijn gevoel, zo net voor het nieuwe jaar.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page