© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

een knots erf

28 Nov 2019

Onze varkens zijn misschien wel de meest prominente dieren op ons erf. De honden maken het meeste lawaai, maar de varkens maken de meeste indruk. Als je ons erf op komt lopen, kijk je recht in de kapschuur waar Vrouw Holle, Hector en Ollie verblijven. Meestal liggen ze te slapen en als we dichterbij komen, kijken ze ons met een half oog aan of steken zelfs hun kop even boven het stro uit. 'Lopen ze hier zomaar los?', vragen de gasten dan. 'Ja', zeg ik, 'en als de deuren van ons huis open staan, lopen ze ook wel eens naar binnen. Vrouw Holle komt zelfs wel eens bij me kijken als ik onder de douche sta.' De geur van shampoo zorgt ervoor dat ze even kijkt of er geen lekkere dingen te halen zijn.' Mensen vinden dat geweldig of een beetje raar. Een beetje raar is het misschien ook wel, maar we heten niet voor niks Erve Knots, toch? 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje