top of page

geen burn-out


In de vroege ochtend, net na het ontbijt, is er niets zo fijn als even uitbuiken met de warme zon op je buik. Hector, Ollie en Vrouw Holle nemen er de tijd voor tot de lunch. Dan is het tijd voor een ommetje en het opscharrelen van wat graankorrels die de vogels hebben laten liggen. Om vier uur volgt het diner, gevolgd door weer een wandeling en daarna kruipen ze gedrieën in de hoek om het eten opnieuw te laten zakken. Af en toe gaat er een snuit omhoog om te checken of er niet toevallig een appeltje gebracht wordt en langzaam valt de schemering. Om negen uur is iedereen diep in slaap. De varkens hebben het ideale dagritme tegen een burn-out gevonden. Misschien moesten ze er maar eens cursus in gaan geven.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page