top of page

zo'n dag dus


Zo'n dag was het dus: iedereen lui in de zon. Het was tegen de 20 graden, volop zon en nauwelijks wind. Ik verhuisde van de ene hangplek naar de andere. Eerst bij de varkens, toen op de geitentrap en daarna midden op het erf bij de katten. Wat de katten betreft hebben we vandaag de koe weer bij de hoorns gevat. Dat wil zeggen dat we Mathilde van haar zoldertje hebben gehaald en buiten hebben gezet. Deze keer rende ze niet meteen naar binnen. Het was te lekker buiten denk ik. Zó lekker dat ze vanavond nog niet thuis is. We gunnen haar een echt kattenleven op het erf in plaats van alleen maar op haar zoldertje. Dat het nu spannend is wanneer we haar weer zien, moeten we maar even op de koop toenemen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page