top of page

laat het maar een droom blijven


Zo, dat was een frisse start van de dag. Min 5 was het hier. Alle waterbakken waren bevroren en de goegemeente lag nog diep onder het stro toen ik om half negen buiten kwam. Na het voeren van de dieren en onszelf, gingen Dick en ik met Lara naar het bos. Heerlijk was het met die strakblauwe lucht. Het bos in Nieuwlande heeft zulke leuke speelplekken dat ik me altijd voorstel hoe daar ál onze 'dierenkinderen' spelen en rondrennen. Verstoppertje, tikkertje, over een boomstam boven een sloot lopen en dan een kampvuur op de open weide. Dat is natuurlijk een te menselijke voorstelling, want in werkelijkheid zouden al die mormels van ons enthousiast alle kanten oprennen, achter het wild aangaan, de bosgrond omploegen en weet ik wat al niet meer. Dus ja, laten we het maar bij een dagdroom houden.

31 januari 2021, zondag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page