top of page

kleur en kruid in de tuin


Bij de opening van een kantoorpand vorig jaar kregen alle gasten een zakje tulpenbollen mee. Dit is het resultaat. Paarse tulpen met een rafelrandje. Wat een beauty's!


De afgelopen week had ik tijd om van alles op het erf te doen. Stapje voor stapje raakt het erf op orde: een omgevallen boom hebben we in stukken gezaagd, brandnetels verwijderd (een deel ervan, want ze zijn belangrijk voor vlinders), de put bij de Klaproos is schoongemaakt, lobelia's in de bakken tegen het huis gezet, de kerstboom (eindelijk) geplant, de krulhazelaar gesnoeid, een kruidentuintje gemaakt en her en der nog een kruiwagen compost opgebracht. Morgen wordt de kapschuur opnieuw geverfd en zo werken we langzaam door aan een fris erf.


Volgend weekend is het tijd voor geraniums en daarmee komt het erf in zomersfeer. Komende week nog een drukke werkweek (ik ben weer een paar dagen van huis) maar daarna wordt het rustiger qua onderwijs geven en kan ik mijn tijd echt verdelen over werk bij huis en van huis. De dieren kijken er al naar uit, want het betekent ook meer aandacht voor hen. Ik verheug me erop.

7 mei 2023, zondag

Comentários


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page