top of page

joehoe!


Max woont nu een kleine vijf maanden bij ons. Hij is onze vrolijke Frans, wildeman, clown en vriend geworden. De eerste maanden heeft hij, samen met Eddy, ons meubilair vakkundig gesloopt en talloze kussens aan stukken gescheurd. Nu vinden we 's ochtends alleen nog een paar struiken in huis. Onze honden kunnen 's nachts naar buiten (in de kleine ren) en daar zijn ze flink aan het tuinieren. Vandaar. Ook dit is (hopelijk) een fase.


Max is heel lief met de andere honden. Zo maakt hij elke dag het oog van Brandon (waar een bultje aan groeit) heel voorzichtig schoon, speelt hij als een dolle met Chica, wacht hij netjes op zijn beurt met eten en alleen Donder jaagt hij soms de stuipen op het lijf doordat hij hem bij zijn vergroeide oor pakt. Max is namelijk gefascineerd door alles wat anders is dan normaal.


Elke avond hangen Dick en ik een paar uur op de bank om tv te kijken en als we te lang stilzitten, tikt Max, die graag op de vensterbank achter ons zit, ons op ons hoofd en zegt: 'Joehoe, ben je nog wakker?' Het is dan de bedoeling dat je hem even achter zijn oren kriebelt.

Zo langzamerhand leren we elkaar en onze gebruiksaanwijzingen steeds beter kennen.

11 juni 2023, zondag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page