top of page

ik blijf hier


Het ziet er naar uit dat de coronamaatregelen nog wel tot in het nieuwe jaar gaan duren. We werken thuis, we reizen niet, we gaan niet uit eten. Ik moet zeggen dat ik het vergaderen en presenteren via het beeldscherm wel even gehad heb. De komende maanden ga ik zoveel mogelijke in een schrijfretraite. Werken aan mijn onderzoek, aan het opzetten van een nieuwe opleiding en verder rommelen op het erf. Ik hoor de dieren niet klagen, die vinden het heel gezellig als ik thuis ben. En laat ik eerlijk zijn, werken in het leukste thuiskantoor van Nederland (mijn Klaproos) is geen straf. Dus als jullie me zoeken: de komende maanden zit ik hier!


27 oktober 2020, dinsdag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page