top of page

hoe het gaat


Sinds de komst van Chica is er meer harmonie in de roedel. Ze zorgt ervoor dat Max zijn energie kwijt kan door veel met hem te spelen en als hij te actief is, roept ze hem tot de orde. Ze zorgt er daarmee voor dat Eddy niet als enige verantwoordelijk is voor het uitputten van Max. Eddy leek een burn-out nabij, maar nu helpt Chica hem met het kanaliseren van de energie van Max.


Brandon wil nog wel eens erg luidruchtig zijn en dat straft Chica af door heel hoog naar hem te blaffen. Brandon houdt dan al snel zijn mond, terwijl hij verbaasd naar haar kijkt. Donder voelt zich veel veiliger omdat hij ziet dat Chica de boel regelt. Hij slaapt daardoor bijna de hele nacht door. Fijn voor ons :-).


Wat niet verminderd is, is het slopen van ons meubilair. Chica helpt namelijk zelf mee met het verwijderen van de bekleding van de banken. Een paar dagen leek het goed te gaan, maar nu raken de zitbanken iedere dag verder 'uitgekleed'. We hebben ons erbij neergelegd en hebben besloten dat we over een poosje van die ouderwetse eiken banken (tweedehands) gaan kopen. dat eikenhout zal hen wat te knagen geven :-).


Max en Chica zijn de beste vrienden en ze slapen regelmatig op en over elkaar. Heerlijk om te zien. Het is een prachtige stel die twee:


24 april 2023, maandag


Comentários


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page