top of page

hem maakt het niet uit


Mijn enthousiaste uitspraak dat ik er deze week wel weer zou zijn, is niet uitgekomen. Eigenlijk ben ik nog zieker geworden. Met wat paardenmiddelen gaan we nu proberen of ik er weer bovenop kan komen. Ik moet zeggen dat ik me stierlijk verveel, al die uren dat ik plat lig, maar iets doen lukt ook niet. Beetje kantoorwerk lukt gelukkig wel en dus zit ik veel in de Klaproos.


Buiten zie ik de dieren hun dagelijkse dingen doen. Teun komt af en toe even bij me kijken en vraagt of ik nog wat lekkers heb. Het maakt hem totaal niet uit door wie hij gevoerd wordt, als er maar regelmatig iets lekkers doorkomt. Dat ik de afgelopen weken helemaal geen eetlust had, daar kan Teun zich helemaal níks bij voorstellen. Hij neemt het me wel kwalijk dat ik al dat lekkers niet linea recta naar hem heb doorgestuurd, zei hij, toen ik hem uitlegde wat ziek-zijn is.

Zijn klacht heeft gewerkt, want vanochtend kreeg hij (en de anderen natuurlijk ook) een koude pizzapunt bij zijn ontbijt. Van onze grote lummels mag ik nu nog wel een poosje ziek blijven.

8 februari 2024, donderdag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page