top of page

Dipsey


We hebben al een poosje vier nieuwe katten. Eefje en Pasha stelden zich al voor, Dipsey heeft dat nog niet gedaan. Hier is ze dan: Dipsey, 9 jaar oud, moeder van vele kittens. Twee van die kittens zijn bij ons (Eefje en Jelle). Dipsey heeft even de tijd genomen om aan de nieuwe situatie te wennen, maar inmiddels is ze een grote knuffelkont. Ze houdt erg van snoepen en zodra ze een zakje hoort kraken, staat ze klaar.


De nieuwe katten kunnen inmiddels naar buiten, maar doen dat nog niet, behalve Pasha dan. Dipsey gaat nog ontdekken hoe groot haar nieuwe wereld is en tot die tijd geniet ze van slapen, eten en naar spelende puberkatten kijken.

Op de achtergrond trekt Pasha een gekke bek. Hij staat op elke foto en dat is niet toevallig. Pasha is overal. Hij gaat met me mee dieren voeren, helpt mee als ik opruim op het erf en voert graag gesprekken met onze buitenkatten.


Nu moet ik Jelle nog voor de lens zien te krijgen. Hij is de meest aanhankelijke en slaapt elke nacht bij me. Jullie houden hem nog tegoed.

1 februari 2023, woensdag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page