top of page

dan moet ik het maar doen


Ja, hier even een berichtje van mij. Ik ben Okja en ik woon nog maar net op Erve Knots. Ik heb gezien dat het Knots-baasje hier een paar keer per week een berichtje schrijft, maar de afgelopen dagen deed ze dat niet. Ik hoorde dat ze een paar dagen weg is. Ze moet ergens ver weg lesgeven, in een klooster of zoiets.


Het is meteen een rare boel hier nu ze er niet is. Gisteren zag ik het andere Knots-baasje heen en weer rijden met verschillende honden naar de dierenarts. Ze zeiden dat dat was omdat ze krentenbollen hebben gegeten. Ha, ha, ha, daar moet ik hard om lachten, want wie wordt er nou ziek van krentenbollen? Ik lust er nog wel een paar!


Maar goed, ik dacht: ik laat het jullie even weten en nu ga ik slapen. Welterusten allemaal!

Comentarios


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page