top of page

dag, ik ben Eefje


Het Knots-vrouwtje schreef een paar dagen geleden al dat ze nieuwe bewoners van Erve Knots voor zou stellen, maar ik vond het zo lang duren dat ik het nu zelf maar doe. Ik ben Eefje en ik ben hier in december met drie van mijn vrienden komen wonen. Ik ben 10 maanden oud en mijn broer Jelle ook. Pasha, die achter me zit, is drie jaar oud en onze moeder Dipsey is negen jaar oud. Mam zit onder het bed op dit moment en Jelle is ergens anders aan het spelen. Die komen een andere keer op de foto. Wij hadden een heel lief baasje, maar die kon niet meer voor ons zorgen en toen moesten we verhuizen. We vonden het eerst wel eng, maar gelukkig hadden we een rustige kamer waar we eerst aan konden wennen. Na een week mochten we verder in huis rondlopen. Naar buiten kunnen we nog niet, maar dat geeft niet, want er is hier nog zoveel te onderzoeken. We hebben het er over gehad met ons vieren en we denken dat we het hier wel okee is. Nou, groetjes allemaal en tot een volgende keer!

2 januari 2023, maandag

Comments


Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page