top of page

met dieren en zonder kilometers


Mijn favoriete seizoen breekt aan: de nazomer en herfst. Frisse nachten en als het kan een zonnetje overdag. Vandaag was het het mooiste weer van de wereld. Ik kon niet binnen blijven zitten. We hebben stenen gesjouwd en een terras opgefrist. De dieren hingen gezellig om ons heen. Vandaag was ook de opening van het academische jaar en om twee uur zat ik achter de laptop om dat via de livestream te volgen. Corona heeft de wereld behoorlijk wat ellende gebracht, maar vanaf het eigen erf online deel kunnen nemen aan een academische traditie is bijzonder en handig. Het ziet er naar uit de universiteiten nog zeker een jaar alles online blijven doen. Voor mij als onderzoeker is dat prima te doen, ook het overleg met mijn collega's. Ik had nooit kunnen bedenken dat ik dit werk zou doen met al onze dieren om me heen en zonder al die kilometers te hoeven rijden.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page