top of page

blijf van mijn poot


Ik was even een paar dagen offline. Woensdag sliep ik in een hotel en gisteren was de accu van de laptop leeg omdat ik de lader in dat hotel had laten liggen. Dat betekende een extra rit naar hotel Wientjes in Zwolle vandaag. Geen berichten hier dus de afgelopen dagen, maar er gebeurde natuurlijk wel weer van alles op Erve Knots. Zo moest Donder naar de dierenarts om zijn nagels geknipt te krijgen. Sinds hij als pupje de zolen van zijn voeten verbrand heeft, mag niemand aan zijn poten komen, dus zelf knippen zit er niet in. Hij loopt door die verbranding ook niet goed, waardoor hij te lange nagels krijgt. Er zit dus niets anders op dan zijn nagels onder narcose te laten knippen. Woensdagochtend brachten we hem weg. Het duurde eindeloos voor hij onder zeil ging. Meneertje besloot wakker te blijven en pas na een driedubbele dosis narcosemiddel doezelde hij weg. Toen we hem terugkregen zat er nog een soort verband om zijn poot en het kostte enige moeite (zacht gezegd) om dat eraf te krijgen. Op de foto zie je het nog om zijn linkervoorpoot zitten. Het leed is nu geleden en hij loopt er weer kortgeknipt bij. Verder zijn de tien kuikens toch opgegeten door de kraaien en komt morgen alsnog de bestrating.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page