top of page

wij waren er klaar voor


Van de buren kregen we stenen voor de bestrating van de parkeerplaats. De stenen voor het erf zouden door de stratenmaker zelf worden meegebracht. Gisteren zouden ze komen, maar er kwam weer eens niemand. Wat maken we dit toch vaak mee sinds we in Drenthe wonen. Vaklui die niet op komen dagen. Om moedeloos van te worden. Na contact te hebben opgenomen, zeggen ze te proberen om zaterdag te komen. Had ik daar nou deze week vrij voor gehouden? Wat dit voor gedrag is weet ik niet, we vermoeden dat we te begripvol zijn en dat we daardoor altijd onderaan de stapel terecht komen. Anderen drammen meer en gaan daardoor voor. Natuurlijk zijn er belangrijke dingen in het leven, maar balen is het wel.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page