top of page

Mien Ruys


Gisteren was ik in de tuinen van Mien Ruys. Zij was één van de eerste tuinontwerpers van Nederland en heeft de manier waarop we onze voor- en achtertuinen aanleggen stevig beïnvloed. Hoewel ik erg van mooie tuinen kan genieten, wil ik in onze eigen tuin eigenlijk alleen natuur. Dat wil zeggen: laten groeien wat er groeit, inheemse bomen, struiken en planten en een gazon is op z'n mooist als je het laat groeien en er enkel een pad doorheen maait. Laat Mien dat nu ook al bedacht hebben. Dit is één van de dertig tuinen die ze heeft ontworpen. Dat lijkt toch erg op onze voortuin :-). Wat nog wel een droom van mij is, is zo'n steen waar water uitkomt. We hebben zelfs zo'n steen, maar die zat in een mum van tijd verstopt doordat alle eenden erop zaten te badderen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page