top of page

het was een dolle boel


We hadden bezoek van zondagmiddag tot maandagochtend. Hazel en Bregt (mijn nichtje en haar vriend) kwamen logeren. We hadden het heel gezellig en de honden vonden het helemaal top. We hebben niet zo vaak bezoek en de gasten werden dan ook enthousiast begroet. Mas viel Hazel om de hals en daarbij torende hij zóver boven haar uit dat ze bijna omviel. Eddy had zijn focus op Bregt, want die was in de weer met de ballengooistok. Mannen met stokken, daar heeft Eddy het niet zo op en dus dook hij naar de broekspijpen van Bregt. Lara was juist weer helemaal te spreken over Bregt en de stok, want dat betekende dat ze balletjes kon gaan halen. Donder hield alles in de gaten en riep ons tot de orde als we van tafel opstonden, Brandon bekeek alles van een afstandje en Sergio heeft geprobeerd de Franse kaas te hypnotiseren (een duidelijk teken dat hij zich weer beter voelt). Teckel Gijs miste door zijn doofheid de helft van het tumult, maar hij vermaakte zich prima. Het was kortom een dolle boel en er werd vandaag dan ook nog lang nagepraat.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page