top of page

happy single


Onze lieve Zoë is de enig overgebleven cavia van de grote groep die we ooit hadden. Ze is al ruim zeven jaar en nog steeds fit. We weten dat een cavia eigenlijk niet alleen moet zijn, maar we gaan uiteindelijk stoppen met het opvangen van cavia's en dus moet het zo. Als Zoë ongelukkig zou lijken, dan zouden we een oplossing zoeken, maar eigenlijk lijkt ze eerder opgebloeid nu ze alleen is. Ze fluit, beweegt veel, eet goed en ze is ook wat dikker geworden nu ze een paar maanden alleen is. Ik durf het dus wel aan om haar alleen te laten. Ze zou ook kunnen verhuizen naar een plek met meer cavia's, maar uit ervaring weet ik dat cavia's een verhuizing niet leuk vinden, zeker als ze al zo oud zijn. Misschien is het bij cavia's wel net als bij mensen, dat er exemplaren zijn die best graag alleen zijn.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page