top of page

ja! het is bijna zo ver


Daar hangt ie, de kabel die ons naar de moderne wereld brengt. Vandaag is de kabel vanaf de straat naar het huis aangelegd. Nu alleen nog naar binnen en dan hebben we glasvezel en dus snel internet! Toen we hier elf jaar geleden kwamen wonen, zou het binnen twee jaar aangelegd zijn. Dat heeft dus wat langer geduurd. We hebben ons gered met langzaam internet, al betekende het dat ik af en toe naar Groningen of Amersfoort moest rijden om een filmpje te uploaden. Soms was internet zo langzaam dat, als je een woord getypt had, het een paar tellen duurde voor het op je scherm verscheen en films stopten steeds om te bufferen. Gelukkig was het niet altijd zo, maar betrouwbaar was het niet. Zeker nu ik heel veel thuis werk, is het ongelofelijk fijn dat internet binnenkort geen probleem meer is. We wachten nu op het verlossende telefoontje dat de aansluiters komen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page