© Erve Knots

3 Jul 2020

2 Jul 2020

30 Jun 2020

27 Jun 2020

26 Jun 2020

22 Jun 2020

21 Jun 2020

20 Jun 2020

Please reload

Recente Berichten

berige dame achter slot en grendel

31 May 2020

Ousi zit een paar dagen opgesloten bij haar oude vriendinnen Jip en Janneke. Ze vindt het niet leuk, maar het moet, want mevrouw is berig. Geen van onze andere drie varkensdames heeft daar zo'n last van als zij. Of eigenlijk hebben wij er last van. Als Ousi berig is bespringt ze namelijk alles en iedereen. Vooral de grote honden, Mas en Sergio, en wij zijn de pineut. Ze loopt snuivend achter ons aan, probeert in de kuiten te bijten en tegen je op te springen. We moeten voorkomen dat dit leidt tot een gevecht met de honden, want dat is gevaarlijk. Nou gaan de honden haar wel uit de weg, maar je weet maar nooit. Na drie dagen is het leed geleden en kan Ous het erf weer op. Nu ze op haar oude terrein is, is ze meteen rustig, want ze weet dat ze het bij Jip en Janneke niet hoeft te proberen. Ze slaapt veel en staart door het gaas naar het erf. Heel zielig, maar ze hoeft nog maar een dag vol te houden, dan kan ze weer op pad. Tot over drie weken, dan begint het circus weer van voren af aan.  

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje