© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

vrijbuitertje

15 May 2020

Het is een beetje een vage foto, want ik moest flink inzoomen en nam hem door het raam, maar wie we hier zien is Klaver. Klaver woont hier inmiddels al een paar jaar. Ze is een kruising tam-wild konijnen en we konden haar met geen mogelijkheid in een ren houden, ze kwam er altijd uit. Uiteindelijk gaven we de strijd op en nu woont ze op het hele erf. 's Ochtends staat ze klaar bij de varkens en eet dan brokjes uit mijn hand. 's Middags ligt ze languit in de geitenwei en aan het einde van de middag zit ze sinds kort in de voortuin, want daar is het gras lekker lang en daar groeien allerlei kruiden. 's Avonds eet ze graan mee met de ganzen en ik heb het vermoeden dat ze, als het koud is, bij de varkens in hun hut slaapt. Natuurlijk houden we ons hart vaak vast, want ze komt de honden regelmatig tegen en de familie vos woont ook in de buurt. Maar ja, als we zien hoe happy ze rondhuppelt, dan gunnen we haar dit leven zo. 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje