top of page

kamermeisje


Ousi Woont nog steeds op het erf en slaapt iedere nacht bij Vrouw Holle en Ollie in de kapschuur. Ze zijn beleefd tegen elkaar, maar er is nog geen vriendschap ontstaan. Ousi is veel beter in het opmaken van het strobed dan Ollie en Vrouw Holle en er doet zich nu iets grappigs voor. Elke avond maakt Ousi een dijk van een bed tegenover de hoek waar haar twee grote buren slapen. De nacht erop pikken Ollie en Vrouw Holle dat lekkere bed in en moet Ousi weer een nieuw bed maken. Daar slapen de grote lummels de daarop volgende nacht dan weer in. En zo wisselen ze elke nacht van plek. Het zal Ousi heel wat werk schelen als ze gewoon met z'n drieën op één plek gaan slapen, maar het ziet er naar uit dat dat nog wel even duurt. Voorlopig is Ousi vooral het kamermeisje van de twee luiwammesen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page