© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

kamermeisje

4 May 2020

Ousi Woont nog steeds op het erf en slaapt iedere nacht bij Vrouw Holle en Ollie in de kapschuur. Ze zijn beleefd tegen elkaar, maar er is nog geen vriendschap ontstaan. Ousi is veel beter in het opmaken van het strobed dan Ollie en Vrouw Holle en er doet zich nu iets grappigs voor. Elke avond maakt Ousi een dijk van een bed tegenover de hoek waar haar twee grote buren slapen. De nacht erop pikken Ollie en Vrouw Holle dat lekkere bed in en moet Ousi weer een nieuw bed maken. Daar slapen de grote lummels de daarop volgende nacht dan weer in. En zo wisselen ze elke nacht van plek. Het zal Ousi heel wat werk schelen als ze gewoon met z'n drieën op één plek gaan slapen, maar het ziet er naar uit dat dat nog wel even duurt. Voorlopig is Ousi vooral het kamermeisje van de twee luiwammesen.

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje