© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

allerliefste lomperik

1 May 2020

Vandaag is Donder precies drie jaar bij ons. Hij kwam uit hetzelfde asiel in Spanje als Brandon (en later Sergio, Eddy en Wick). Donder is de allerliefste lomperik op aarde. Onbevangen, enthousiast, bescheiden en met een klein hartje. Alleen maar goedheid die hond. Met Donder in de buurt word je altijd blij. En als hij dan ook nog met een diepe zucht tegen me aan komt liggen, loop ik altijd over van liefde. Hij heeft een kleine afwijking in een gewricht waardoor hij geen lange wandelingen kan maken. Donder vind het niet erg, hij is het liefst thuis, op eigen terrein. Korte ommetjes in de wei vindt hij genoeg en als hij dan ook nog het fijnste kussen op de bank te pakken kan krijgen, is hij helemaal gelukkig. Kijk maar.  

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje