top of page

allerliefste lomperik


Vandaag is Donder precies drie jaar bij ons. Hij kwam uit hetzelfde asiel in Spanje als Brandon (en later Sergio, Eddy en Wick). Donder is de allerliefste lomperik op aarde. Onbevangen, enthousiast, bescheiden en met een klein hartje. Alleen maar goedheid die hond. Met Donder in de buurt word je altijd blij. En als hij dan ook nog met een diepe zucht tegen me aan komt liggen, loop ik altijd over van liefde. Hij heeft een kleine afwijking in een gewricht waardoor hij geen lange wandelingen kan maken. Donder vind het niet erg, hij is het liefst thuis, op eigen terrein. Korte ommetjes in de wei vindt hij genoeg en als hij dan ook nog het fijnste kussen op de bank te pakken kan krijgen, is hij helemaal gelukkig. Kijk maar.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page