© Erve Knots

28 May 2020

26 May 2020

24 May 2020

19 May 2020

17 May 2020

Please reload

Recente Berichten

tevreden met het resultaat

4 Apr 2020

Eindelijk wat warmer vandaag! Mooi weer om een stevige klus te doen. Een paar weken geleden is een deel van de bestrating open gebroken om de ondergrondse afvoer van het hemelwater te herstellen. Die riolering is gemaakt, maar de bestrating lag al die weken nog open. Vanwege Corona kon er niemand komen om het te maken. Vandaag ben ik dus zelf maar aan de slag gegaan. Het eerste deel is klaar, morgen het tweede. Nou ben ik geen geboren stratenmaker en alles ligt er wat hobbelig in (we noemen het rustiek), maar we hebben tenminste weer bestrating in plaats van zandgaten. Opzichter Jodokus schudde zijn hoofd, maar was toch ergens wel tevreden met het resultaat. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje