© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

thuiskantoor

16 Mar 2020

En dan zitten we ook nog ineens in een pandemie. We zijn nuchtere mensen, maar we hebben nu toch wel wat zorgen. Dick valt in de risicogroep, zeker na het afgelopen half jaar, waar zijn weerstand is aangetast. We willen dus heel voorzichtig doen. Ik heb al mijn afspraken afgezegd en blijf deze week en wellicht een paar weken op het erf. Vanuit mijn thuiskantoor kan ik prima door met mijn onderzoek. Ik heb er zelfs heel veel zin in om me daar nu volledig op te storten. Vandaag begon goed: ik kon buiten in de zon werken. De honden vonden dat heel gezellig, ze lagen om me heen en slaakten diepe zuchten van tevredenheid. Als het moet, dan houden we dit wel een zomerlang vol. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje