top of page

bestrating


We zijn het zand op ons erf een beetje zat. Met name tussen de twee huizen is het een kale boel. Ooit hadden we daar gras, maar twee krukdroge zomers, een boel gegraaf met machines en veel vogelsnaveltjes hebben korte metten gemaakt met de enkele grasspriet die er nog groeide. Het is nu hard zand waar niets groeit. We denken over bestrating. We willen en een soort binnenplaats van maken met klinkers, een paar kleine borders en veel potten. Ik ben dus plaatjes aan het verzamelen voor ideeën. Bovenstaande vinden we erg mooi, we hebben wel niet zo'n kasteel van een huis, maar de gezellige rommeligheid van die bestrating geeft wel een goede sfeer. Nu nog de juiste stenen/klinkers vinden, dan kunnen we aan de slag.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page