top of page

kerstavond


We wensen jullie allemaal fijne kerstdagen!

Erve Knots ligt er opgeruimd bij. De volle container met oude spullen uit de werkplaats is afgevoerd vandaag. Ik heb nog een vracht hout naar de stort gebracht, de werkplaats van spinnenwebben ontdaan en alle overgebleven spullen een nieuwe plek gegeven. De klimop bij de keukendeur heb ik gesnoeid, het erf is weer aangeveegd door Ina en verder heb ik tevreden om mij heen zitten kijken naar het resultaat. Kerstavond vierden we met een bord boerenkool en acht honden om ons heen. De prachtige film 'The Two Popes' maakte de avond af. Toen ik na de film even buiten was, klonken in de verte de kerkklokken van Steenwijksmoer en verder was het doodstil. Een fijne kerstavond was het.

De foto hierboven is al een paar jaar oud en het blijft onze beste kerstfoto aller tijden.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page