© Erve Knots

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

hem maakt het niks uit

21 Dec 2019

Donder ligt heerlijk op de kussens van de bank. Zo'n close-up geeft ook een mooi beeld van alle haren op de bank. Gisteren nog helemaal gestofzuigd door Ina en vandaag al weer vol. De twee grote jongens, Sergio en Mas, zijn in de rui en dan krijg je dit. Wij zijn er altijd op gekleed, maar je begrijpt dat je bezoek hier niet kunt laten zitten. Donder vindt dat best, zo heeft hij geen concurrentie.

Ik zit dit trouwens te typen bij een waxinelichtje, want de stroom is uitgevallen in de Klaproos en het lukte ons niet het te herstellen. Morgen maar even verder zoeken en nu even erg romantisch in het bijna-donker met de katten op schoot.

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje