© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

de een eet meer dan de ander

20 Dec 2019

Benjamin waakt over zijn voerbakje. Alle katten hebben hier onbeperkt de beschikking over harde brokjes. Een hapje zachtvoer krijgen ze twee keer per dag. Alles wat beperkt is, is extra lekker en dus daar staat iedereen klaar voor. Ze krijgen allemaal een eigen bakje. Voor een aantal is er speciaalvoer, anderen krijgen medicijnen door hun voer, dus het is van belang dat ieder zijn eigen bakje leeg eet. Benjamin is de grootste slokop en loert dus ook op de bakjes van anderen. Hij weet ook nog eens geen maat te houden met de harde brokjes en dat heeft ertoe geleid dat hij een echte 'Garfield' is geworden: een je-weet-wel-kater van gezellige omvang. Het staat hem goed. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje