top of page

Wollie, de buurman


Door alle drukte van de laatste tijd lukt het me niet om elke dag een bericht te posten. Acht jaar lang lukte het wel, dus dit is een bijzondere tijd. Toen ik met deze blog begon, was het mijn bedoeling om de kleine gebeurtenissen op Erve Knots op te schrijven. Als een soort verslaggever van een piepklein plekje op aarde.

Het leven staat ook nu niet stil, dus als het maar even kan, schrijf ik de berichtjes. Vandaag over Wollie, één van onze buurkatten. Wollie heeft ontdekt dat hij door het badkamerraampje van de Klaproos kan, en dat daar vaak lekkere dingen staan. Hij is nog wat voorzichtig, maar ik heb hem verteld dat dat niet hoeft. Elke kat is hier welkom. Er zijn minstens drie katten 'van buiten' die hier elke dag komen. Erve Knots is namelijk een soort buurtsnackbar. Mussen, Nijlganzen, muizen en katten zijn regelmatige bezoekers. Onze vaste bewoners zijn eraan gewend. Bijna altijd worden gasten vriendelijk ontvangen en krijgen een hapje mee. Gastvrijheid is een hoog goed voor alle Knotsers.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page