top of page

wat nu weer?


Wie heeft er nu weer medicijnen nodig? Pechvogel Nikki natuurlijk. Een poosje geleden werden bijna al haar tanden getrokken en nu ze daar goed van hersteld was, kreeg ze ineens een bloedoog. Vandaag waren we bij de dierenarts en de voorste holte van haar linkeroog is helemaal vol bloed gelopen. Ze is nu blind aan dat oog, maar verder heeft ze nergens last van, zo lijkt het. Ze eet goed, doet haar vaste rondje en zit graag in mijn nek. Het kan van alles zijn volgens de arts en we gaan het eerst behandelen met Metacam en oogdruppels. Misschien helpt dat. Als dat niet werkt, volgt er een echo om goed in het oog te kunnen kijken. Maar dat is maandag pas. Deze week gaan we gewoon extra lief zijn voor de kleine dappere dame.

Nikje heeft al zo'n bijzonder uiterlijk met haar bekje zonder lippen. Ze is nu nog wat meer speciaal.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page