top of page

wat een drukte


Brandon en Eddy houden mij in de gaten als ik eten kook. De foto's die we maken zijn bijna altijd van slapende of rustige honden. Dat is vaak ook de situatie, maar de laatste weken is het lang niet altijd rustig. Tweemaal per dag komt de thuiszorg en een paar keer per week komt er visite bij Dick en dan wordt er geblaft dat het een lieve lust is. Ze worden pas rustig als ze hebben geroken wie het is. Onze honden zijn geen bezoek (of in ieder geval niet zo vaak) gewend en dus laten ze van zich horen. Vannacht om twaalf uur kwam er ook nog een groep kinderen langs met zaklampen. Nou, dat hebben ze geweten: de honden waren niet te stoppen. In de tien jaar dat we hier wonen is er nog nooit iemand langsgekomen in de avond of nacht, zelfs geen auto. Alles is anders dan anders en onze jongens hebben het er maar druk mee.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page