© Erve Knots

6 Apr 2020

5 Apr 2020

3 Apr 2020

31 Mar 2020

30 Mar 2020

28 Mar 2020

27 Mar 2020

Please reload

Recente Berichten

toch niet thuis

16 Sep 2019

Zondagavond is Dick met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Sinds hij thuis was na de operatie aan zijn achillespees ging het niet zo goed met hem. Hij kreeg koorts en stond wankel op zijn benen. De huisarts kwam kijken en besloot hem toch nog weer even naar het ziekenhuis te sturen. Vanmiddag was ik bij hem en het ging gelukkig al weer beter. Er komen nog uitslagen van bloedonderzoek en hij moet waarschijnlijk nog een paar dagen blijven. Het lijkt erop dat de wond ontstoken is en dat geeft heftige reacties bij zo'n grote wond. Ik run Erve Knots nu even in mijn eentje. Een hele klus, maar gelukkig is Ina er om te helpen. Lara staat de hele tijd te kijken waar Dick blijft, want ze mist haar grote vriend. De rest van de honden is er redelijk rustig onder. Zolang er eten is en ze languit op de bank kunnen liggen, vinden zij het prima. 

 

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje