top of page

balanceren


Het is even balanceren met de nieuwe invulling van mijn werk. Twee bedrijven, een dierentehuis en een promotieonderzoek geven een vol leven. Dat is ook de reden dat ik soms een dag oversla met mijn berichten hier. Dan ben ik zo laat thuis, dat ik de laptop niet meer aanzet. Vandaag was ik de hele dag in Enschede en toen ik om half negen thuis kwam, duurde het even voor alle honden weer rustig op de bank lagen. Ze hadden me gemist en dan wordt er eerst volop gerend, geblaft en aandacht gevraagd. Pas als de boel weer kalm is, kom ik aan de andere dieren en aan Dick toe. Mensen vragen wel eens hoe je dat doet, zoveel dingen combineren. Het antwoord is dat juist de combinatie van dingen die zo verschillen prima te doen is. Tijd is wel eens wat lastig te vinden, maar met de energie zit het wel goed. De combinatie van hoofd, hart, handen, dieren en mensen maakt dat er steeds een ander deel van mezelf wordt aangesproken en dat ondersteunt elkaar. En verder helpt het als je niet al te perfectionistisch bent.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page