top of page

schouderprobleem


Dierenarts Peter Klaver en assistente Kirsten hebben Ollie vanmiddag grondig onderzocht. Ze hebben geen duidelijke oorzaak voor zijn manke poot gevonden, maar volgens hen is het het meest waarschijnlijk dat het in de schouder zit. Zijn poot kan namelijk op zich wel goed bewegen en hij heeft geen pijn aan zijn poot. Ollie heeft een soort prednison-spuit gehad die een eventuele ontsteking in zijn schouder moet aanpakken. Als die spuit niet werkt, dan kan Ollie nog onder een mobiele scan om beter te kunnen zien wat het is. Het vervelende is dat, als dan blijkt dat het inderdaad in de schouder zit, dat een schouderoperatie bij een varken eigenlijk niet te doen is. We moeten ons dus afvragen of zo'n scan zin heeft. Peter kon ons geruststellen door te zeggen dat een varken in principe best op drie poten kan leven. Hij is dan minder mobiel, maar heeft toch een goed leven. Laten we dus hopen dat de spuit gaat helpen. En anders zal Ollie ermee moeten leven. En wij ook.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page