top of page

eindelijk zover!


Ik zat nog niet achter mijn bureau gisteravond, of daar kwam Mathilde van de ladder! Na veertien maanden heeft ze eindelijk besloten dat ze haar zoldertje wel gezien heeft en de wereld wat verder wil verkennen. Ze snuffelde wat aan stoelen en tafels, kwam een knuffel halen en vertrok toen weer naar boven. Vanavond gebeurde hetzelfde. We hopen dat ze binnenkort besluit beneden te gaan wonen (dat scheelt heel wat gesleep met voer en kattenbak de ladder op en af) en ook het erf zal gaan verkennen. Bijzonder hoe lang dieren soms de tijd nemen om een stap te zetten buiten hun vertrouwde wereldje. Mathilde gaat nog veel meemaken. Haar Erve Knots avontuur is nu pas echt begonnen.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page