top of page

de seniorenafdeling


Teun is een paar weken geleden gegrepen door Wick, Eddy en Donder, zoals jullie weten. Hij had flinke wonden en moest daarvan herstellen. Na een paar dagen besloot hij zelf dat hij wel weer in de groep wilde zijn. Echter, na nog weer een paar dagen bedacht hij zich, en is aan de andere kant in het huis gaan wonen. Daar heeft hij de halve dag een stuk of drie honden bij zich en 's avonds gaat hij geregeld met ons mee naar boven. Dan slaapt hij languit op zijn rug op een dik kussen naast mijn bed. Ook is hij overdag bij mij in de Klaproos. Aan aandacht of gezelschap dus geen tekort. Hoe vaak we hem nu ook uitnodigen naar de anderen, hij wil niet meer. Het bevalt hem goed aan de 'seniorenkant' zoals we dat gedeelte nu maar zijn gaan noemen. Tot voor kort vonden we hem wel wat down, maar ook dat is nu over. Hij huppelt vrolijk over het erf, gaat elke dag mee wandelen, ligt te pitten in een van zijn twee manden in de hal en lijkt weer een gelukkige hond. Of we hem ooit nog weer kunnen overhalen bij de anderen te komen moeten we afwachten. Vooralsnog is dit wat hij wil en dat respecteren we. Gelukkig zijn het erf en de gebouwen erop ingericht dat dit kan.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page