top of page

twee jaar


Twee jaar geleden kwamen deze twee heren bij ons wonen. Van bange poeperds zijn het nu honden vol vertrouwen geworden. Ze zijn het liefst thuis, op hun eigen terrein. Luieren, eten, knuffels, daar worden ze blij van. Wat een vooruitgang hebben ze doorgemaakt in die twee jaar. Het was ook wat, na zeven jaar asiel in Spanje naar een Drents erf. Van een betonnen kennel van vier bij vier naar een terrein van bijna vijfduizend vierkante meter. Gras onder de pootjes, gaten graven, rennen in de wei en liggen op een zachte bank. Ze hebben het ons niet makkelijk gemaakt met hun nachtelijk kabaal en hun interne wekker die om half zes afgaat. Uitslapen hebben we al die tijd niet meer gekund, samen een paar uur van huis zijn ook niet. Maar ach, als je die snuiten ziet, dan zijn ook wij alleen maar blij.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page