top of page

paaseieren zoeken


De honden hadden er het hele lange weekend naar uitgekeken. Ik had namelijk aangekondigd dat ze op tweede paasdag 'paaseieren' gingen zoeken. De paaseieren kwamen in de vorm van stukjes kaas en andere snoepjes, die ik vakkundig verstopt had toen ze niet keken. Juichend renden ze de wei in en iedereen deed mee! Normaal gesproken doet bij zoekspelletjes de helft niet mee, maar vandaag rook het té lekker. Prachtig om te zien was het. De onbetwiste winnaar was natuurlijk Wick. Wát een neus heeft hij. Daarnaast is ie razend slim en hij pakte de zoektocht dan ook methodisch aan. De rest liep gewoon zijn neus achterna, maar bij Wick zat er ook nog een systeem in. You go Wick!

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page