top of page

kleine charmeur


Hoewel het nog net geen twee jaar geleden is dat hij kwam, nu toch vast Brandon in het zonnetje. Letterlijk en figuurlijk. Hij was het begin van een hele stoet Koekebakkers (honden uit het asiel van Peter Koekebakker). Brandon is de grootste knuffelkont op aarde. Altijd bezig een aai te krijgen, een lik uit te delen en hij vindt iedereen lief. En omgekeerd. Wát een leuk hondje is het. Hij voelt zich intussen al net zo vrij en vertrouwd hier als Donder. Ruim zeven jaar asiel waren hem niet in de koude kleren gaan zitten, maar hij heeft zich erdoorheen gecharmeerd. Er gaat geen avond voorbij of hij ligt dicht tegen me aan op de bank. Zonder dat is zijn avond niet compleet. En de mijne ook niet.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page