top of page

wat zullen we doen?


Sinds vorig jaar hebben we helemaal geen gras meer op het erf. We hebben een groot deel van de grond toen open gehad voor een sleuf om de buizen voor de pelletketel te kunnen leggen. Vervolgens kwam daar de grote droogte overheen en er is geen grassprietje meer opgekomen. En als er al één opkwam, werd die vakkundig verwijderd door een kip, eend of gans. Teveel dieren op een te klein terrein en je hebt een zandbak. We zitten te wikken en te wegen wat we zullen gaan doen: nieuw gras erin of deels bestrating. Ik denk dat het bestrating wordt, want we zullen altijd blijven sukkelen met gras. Mijn idee is nu dat we naast de bestaande paden, tussen de beide huizen, soortgelijke bestrating laten maken als op de foto. Staat mooi, er kan een tractor overheen en met wat potten met planten maken we het dan wel gezellig. Nu nog een poosje sparen, maar plannen maken is alvast leuk.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page