© Erve Knots

25 Feb 2020

17 Feb 2020

16 Feb 2020

13 Feb 2020

9 Feb 2020

3 Feb 2020

Please reload

Recente Berichten

poep

25 Mar 2019

Wat er in gaat, moet er ook uit. Na het voeren 's ochtends doe ik meestal een poeprondje. Hondenpoep uit de wei en voortuin, kippenpoep uit de hokken, varkenspoep van het erf, ponypoep van het schoolplein (zo noemen we het bestrate gedeelte achter de stal) en geitenpoep uit het hoge gedeelte van de stal. Als ik om negen uur in mijn nette kleren in mijn nette auto stap, heb ik al een vies karweitje achter de rug. Soms is er een dag dat ik de poep niet weg hoef te halen, omdat ik vroeg weg moet bijvoorbeeld, maar dan is het toch net of ik iets mis. Een dag geen poep is een dag niet geleefd, zeg maar :-). 

 

Tags:

Please reload

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden, om te zien of er nog meer in zit.
 
Loesje