top of page

is het hier een asiel?


We hebben wel vijftien poorten op het erf. Ooit begonnen we met drie ofzo. In de loop der tijd hebben we steeds meer afscheidingen gemaakt om de dieren uit elkaar te kunnen houden. Onze droom van alle dieren door elkaar op één groot erf, bleek niet uit te kunnen komen. Daarvoor zijn de diersoorten te verschillend. Onze honden hebben ongeveer de helft van het erf en binnen hun gedeelte kunnen we ook nog weer stukken afsluiten. Kleine ren, voortuin, ponywei. Wick en Eddy zijn vanuit hun asielverleden wel gewend aan poorten. Ze staan te kijken alsof we hen opsluiten en zijn dan verbaasd als we via een ander kant gewoon weer bij hen binnenlopen. Is het hier nu een asiel of niet? vragen ze zich af.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page