top of page

een zwarte dag


Wat staan ze hier nog gezellig voor het raam naar mij te kijken. Wick, Eddy en Mas. Vanochtend werd het minder gezellig. Er ontstond ruzie om een lege voerbak en Teun was de pineut. Wick en Eddy grepen hem toen hij zijn bak probeerde te beschermen. Het werd een akelig gevecht waar Teun een bloedend oor aan overhield en ik een kapotte vinger. We hebben ze even apart genomen en al snel weer bij elkaar gezet. Van de experts hoor je altijd dat je ze zo snel mogelijk weer bij elkaar moet zetten. Had ik dat maar niet gedaan. Ina en ik wilden net gaan koffiedrinken toen er weer een gevecht uitbrak. Deze keer waren het Wick, Eddy en Donder die zich op Teun storten. Ina en ik hebben geprobeerd ze uit elkaar te halen en het werd gruwelijk. Ik zie de details nog steeds voor me. Teun heeft het overleefd en zit de hele dag al in een andere kamer. Hij is niet erg gewond, maar wel bont en blauw. Hij krijgt pijnstilling en heeft en kruik bij zich. Hij is helemaal van de wereld. Ina was er het ergst aan toe met een wond aan pols, arm en been. Haar pols is ook gekneusd. Ze heeft geprobeerd Teun te beschermen en kwam tussen de bijtende honden terecht. We lagen allemaal in de modder en hebben uit alle macht geprobeerd de honden uit elkaar te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt. Ik weet niet of ze ooit nog bij elkaar kunnen. Vrijdag komt er een gedragsdeskundige. We zijn allemaal de hele dag van slag geweest en Ina kan een paar dagen niet werken.

En dit gebeurde nadat we gisteravond net nog weer eens uitgesproken hadden wat een leuk stel honden we hebben en hoe goed het ging.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page