top of page

meer en meer vertrouwen


Brandon is hier nu bijna twee jaar en nog steeds zien we vooruitgang in zijn gedrag. Tot voor kort rolde hij zich iedere nacht helemaal op en nu durft hij steeds vaker languit te slapen. Al eerder maakte hij deze stap, maar als er dan iets spannends gebeurde, dan sliep hij weer weken helemaal opgerold. Aan alle honden kunnen we hun asielverleden aflezen en ieder heeft zijn eigen manieren om dat te laten zien. Je kunt een hond wel uit het asiel halen, maar het asiel gaat nooit helemaal uit de hond, zeker als ze er lang hebben gezeten. Sommigen zullen altijd bijzonder gedrag blijven houden. Brandon zet op dit moment nog wel meer stappen: hij gaat steeds vaker even alleen het terrein over en komt daarna vrolijk binnenhuppelen. Wij genieten daar erg van. Zo fijn om een dier steeds meer zelfvertrouwen te zien krijgen.

Tags:

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page