top of page

nieuwe bank


We hebben een nieuwe bank. Eindelijk hoeft Dick niet meer in een enorm gat met metalen veren te zitten. Vanochtend hebben we de oude bank uit huis getakeld en de zandbak die eronder lag opgeveegd. Een uurtje later was de nieuwe er. De honden moesten buiten wachten en stonden nieuwsgierig door het raam te loeren. Toen ze eindelijk in de kamer mochten, was binnen tien seconden dit het tafereel. Ze gingen liggen en waren niet van plan er ooit nog weer af te komen. Gelukkig mochten wij er vanavond wel bij. De bank is wat dieper en nu kunnen ze overdwars liggen, al is Eddy dat niet van plan. Wij zijn benieuwd of we de bank morgen nog heelhuids aantreffen, maar hebben goede hoop. Hij is van de sterkste stof denkbaar en misschien snappen ze wel dat ze er maar beter zuinig op kunnen zijn. Mochten ze deze slopen, dan is een houten tuinbank het laatste alternatief.

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page