top of page

het blijft een gedoe


Het is nog steeds een heel gedoe: de honden eten geven en de nacht. Lange tijd hebben we de honden 's nachts om 1 uur eten gegeven. Hoe dat zo gekomen is, is een te lang verhaal, maar sinds kort is het moment naar voren geschoven. Nu voeren we hen om 8 uur s avonds. De hele meute raakt tegen die tijd overenthousiast , wij schieten in de voerstand en al snel staat ieder op zijn eigen plek te eten. Als het daarbij bleef, zou het geweldig zijn. Dat ze ons nog steeds om 6 uur wakker maken is tot daar aan toe, maar sinds kort vinden ze dat ze 's nachts om 4 uur hun toetje moeten hebben. Er is geen houden aan en wij stappen dan dus slaperig rond met nog wat handjes voer. Daarna is het weer rustig tot 6 uur. Er zijn vast goede adviezen tegen dit soort gedrag, maar neem van ons aan dat we álles hebben geprobeerd. Wij zijn intussen gehard, kunnen het prima aan en zien het als de tol voor het in huis hebben van negen honden. Dus als je vannacht om 4 uur even naar de wc gaat: denk aan ons en weet dat wij op dat moment in onze pyjamaatjes, half in slaap, gezellig tussen de lawaaiige honden lopen. Iemand moet het doen nietwaar?

Wat na de bocht komt, weet je pas als je op weg gaat.
 
Recente Berichten
bottom of page